بسیاری از مردم پای مرغ را دوست ندارند و معتقدند که پای مرغ فقط برای پرتاب است و نمیدانند چه گنجینههای غذایی و آرایشی دارد که باعث شده برخی
کشورها مانند کشورهای آسیای شرقی برای غذای خود به آنها وابسته شوند.
دکتر شرین علی زکی، رئیس کمیته ایمنی مواد غذایی و پیگیری صحرایی سندیکای عمومی دامپزشکان، به تشریح گنجینه های موجود در پای مرغ حاوی ویتامین،
پروتئین، چربی، مواد معدنی و کلاژن و فواید آن برای سلامت انسان پرداخت.
پای مرغ در قم سرشار از ویتامین است.
مقادیر زیادی ویتامین B12 را در اختیار بدن قرار می دهد که برای سلامت سلول های عصبی بسیار مهم است.
ویتامین B12 عمدتاً مسئول تنظیم بیش فعالی و همچنین تأمین اسید پانتوتنیک است.
ویتامین D برای سلامت کودکان بسیار مهم است
فواید پای مرغ برای مفاصل
حاوی درصد بالایی از پروتئین کلاژن است که برای رشد و تقویت سلامت استخوانها بسیار مفید است که پای مرغ را به یک راهحل ایدهآل برای مفاصل ضعیف تبدیل
میکند و همچنین از تمام مشکلات سلامتی مربوط به استخوانها و ماهیچهها که در راس آن روماتیسم است محافظت میکند.
تا حد زیادی به خلاص شدن از شر انواع بیماری های التهابی که در راس آن ها آرتریت است، به خصوص موارد مزمن و حاد آن کمک می کند و همچنین به دلیل داشتن
چهار بیماری، از شدت دردها و اسپاسم های همراه با این بیماری می کاهد. انواع اصلی پروتئین ها که برای تقویت ساختار بدن مهم هستند.
پای مرغ سرشار از پروتئین و چربی است:
پای مرغ حاوی کالری زیادی است، اما در حد اعتدال.
– هنگام برداشتن پوست، پای مرغ 106 کالری دارد، در حالی که ران مرغ بدون پوست حاوی 176 کالری است.
حاوی پروتئین و مواد مغذی لازم برای ترمیم بافت پوست انسان و رشد عضلات است.
چربی موجود در پای مرغ به انسان انرژی می دهد، سبک زندگی را پشتیبانی می کند و به جذب ویتامین ها کمک می کند.
پای مرغ حاوی درصد بالایی از کلاژن است و فواید کلاژن موجود در پای مرغ:
* منظم بودن فشار را در بدن انسان تحریک می کند و در بالا بردن و تنظیم آن عمل می کند.
* درصد آهن بدن و قد آن را تثبیت می کند که قوی ترین درمان کم خونی به خصوص در کودکان است.