گوشت گردو فیروزکوه به دو صورت پوسته یا بدون پوست موجود است. گوشت ها ممکن است به دلیل فرآوری کامل، نصف شده یا در قسمت های کوچکتر باشند.
همه گردوها را می توان به تنهایی (خام، برشته یا ترشی)، یا به عنوان بخشی از مخلوطی مانند موسلی ، یا به عنوان یک ماده غذایی مانند سوپ گردو ، پای گردو ، کیک قهوه گردو ، کیک موز ، براونی ، فاج . گردو اغلب شیرینی یا ترشی است.
ترشی گردو که میوه کامل است بسته به محلول نگهداری می تواند خوش طعم یا شیرین باشد.
گردو ممکن است به عنوان یک ماده در سایر مواد غذایی استفاده شود. گردو از مواد مهم باقلوا ، مرغ چرکسی ، مرغ در سس گردو و خورش توپی مرغ یا گوشت از غذاهای ایرانی است.
گردو به عنوان رویه بستنی نیز محبوب است و از تکه های گردو به عنوان چاشنی روی برخی غذاها استفاده می شود.
نوچینو لیکوری است که از گردو سبز نارس آغشته به الکل و شربت به آن تهیه می شود.
روغن گردو به صورت تجاری در دسترس است و عمدتاً به عنوان یک ماده غذایی به ویژه در سس سالاد استفاده می شود.
نقطه دود پایینی دارد که استفاده از آن را برای سرخ کردن محدود می کند .
گردو بدون پوست شامل 4% آب، 15% پروتئین ، 65% چربی و 14% کربوهیدرات از جمله 7% فیبر غذایی است.
در یک وعده 100 گرمی مرجع، گردو 2740 کیلوژول (654 کیلو کالری) و محتوای غنی (20 درصد یا بیشتر از ارزش روزانه یا DV) از چندین ماده معدنی غذایی ، به ویژه منگنز با 163 درصد DV و ویتامین های B (جدول) را فراهم می کند.
در حالی که گردوی انگلیسی بیشترین مصرف را دارد، تراکم مواد مغذی و مشخصات آن به طور کلی مشابه گردوی سیاه است.
برخلاف اکثر آجیلها که سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباع هستند ، روغن گردو عمدتاً از اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه (72 درصد کل چربیها)، به ویژه اسید آلفا لینولنیک (14 درصد) و اسید لینولئیک (58 درصد) تشکیل شده است، اگرچه حاوی اسید اولئیک به عنوان 13 درصد از کل چربی ها.