قیمت کلوچه سنتی خرمایی در اهواز افزایش پیدا کرد

کلوچه سنتی خرمایی، نوعی دسر خوشمزه و ساده است که در بسیاری از مناسبت ها مانند اعیاد یا مهمانی ها مانند تولد تهیه می شود، با مواد آسان و ساده که

3 ماده اولیه خرما، بادام زمینی و شکلات سفید و مقداری اختیاری است تهیه می شود. موادی که به عنوان نوعی تزیین به آن اضافه می شود مانند کنجد و شکلات

تلخ، مواد آن آسان و ساده است و این نوع آب نبات در دسته دسرهای سریع قرار می گیرد، زیرا نیاز به زمان زیاد و یا خستگی ندارد. از آنجایی که یکی از ساده ترین

دسرهایی است که می توان در منزل به مهمانان ارائه داد و از طریق این مقاله ساده ترین روش درست کردن دسر خرما با مواد آسان و ساده را به شما پیشنهاد می

کنیم.

مواد لازم برای تهیه دسر خرما سریع

مواد لازم برای دسر کاری آسان و ساده به شرح زیر است:

یک فنجان و یک چهارم خرما معادل 300 گرم است.

یک فنجان و یک سوم بادام زمینی معادل 200 گرم است.

100 گرم شکلات سفید بدون شکر.

برای تزئین

کنجد

شکلات تلخ

دسر خرما سریع

مواد لازم برای تهیه دسر خرما سریع

طرز تهیه

شیرینی خرما در مراحل آسانی که از چند دقیقه بیشتر نمی شود تهیه می شود به شرح زیر:

خرماها را در ظرف منبسط می ریزیم سپس آب داغ را به آن اضافه می کنیم و ده دقیقه می گذاریم.

بعد از آن خرماها را از آب صاف کرده و هسته آن را جدا کرده و کنار می گذاریم.

در غذاساز بادام زمینی ها را می ریزیم سپس خوب چرخ می کنیم تا خیلی ریز شود.

بعد از آن خرماهای بدون هسته را به آن اضافه می کنیم، سپس مواد را با هم چرخ می کنیم تا یکدست شوند و مخلوط مانند خمیر منسجمی شود.

مخلوط را در یک بشقاب بریزید، سپس مخلوط را با دست کمی ورز دهید تا یکدست شود.

بعد از آن مخلوط را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم و سپس هر قسمت را به صورت رول بلند روی سطح سخت تمیزی پهن می کنیم.

دسر خرما سریع

طرز تزیین شیرینی خرما

روش تزئین

روی سطح سفت کنجد می پاشیم سپس رول خرما را روی کنجد بغلطانیم تا رول کاملا با کنجد آغشته شود.

بعد از آن رول ها را روی کاغذ روغنی داخل سینی قرار می دهیم سپس با استفاده از هر شکل استوانه ای نازک یا با دست یک حفره طولی در وسط هر رول ایجاد می

کنیم.

سپس شکلات سفید را در بشقاب می ریزیم و سپس روی آب داغ ذوب می کنیم تا کاملا ذوب شود.

شکلات را داخل کیسه پلاستیکی قرار می دهیم سپس یک سوراخ کوچک در ته کیسه ایجاد می کنیم.

سپس شکلات را داخل هر رول از وسط داخل حفره قرار می دهیم سپس به عنوان یک نوع تزیین روی شکلات سفید خطوطی از شکلات تلخ می گذاریم.

سینی را به مدت پنج دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا شکلات به هم بچسبد سپس از یخچال خارج کرده و با چاقوی تیز به قطعات کوچک برش می دهیم.

سپس او هزار در اینجا ساخت و در بسیاری از مناسبت ها یا مهمانی ها شفا داد.