سه نوع شکلات شیرین عسل کاراملی وجود دارد:
الف) شکلات تیره: شکلاتی است که حاوی حداقل 35 درصد مواد جامد کاکائو باشد که حداقل 18 درصد کره کاکائو و حداقل 14 درصد مواد جامد کاکائو بدون چربی در
ترکیب آن وجود دارد.
ب) شکلات شیر: کره کاکائو و چربی شیر، حاوی حداقل 25 درصد مواد جامد کاکائو، با حداقل 2.5 درصد مواد جامد کاکائو بدون چربی در ترکیب آن، و همچنین حداقل
14 درصد مواد جامد شیر و حداقل 3.5 درصد چربی شیر. شکلات با مقدار کل حداقل 25٪.
ج) شکلات سفید: شکلاتی است با حداقل 20 درصد کره کاکائو و حداقل 14 درصد مواد جامد شیر و حداقل 3.5 درصد چربی شیر.
وقتی شکلات حاوی کره کاکائو می خورید چه اتفاقی می افتد؟
از آنجایی که کره کاکائو در دمای بدن ذوب می شود، زمانی که برای اولین بار آن را می چشید در کام شما ذوب می شود. یک جشن چشایی در دهان شما آغاز می
شود. چون شکلات خودش را ترک می کند و در کام شما شروع به آب شدن می کند. شما محصول دلپذیری دارید.
در عین حال باعث تصلب شرایین نمی شود زیرا در دمای بدن ذوب می شود.
موثر در برابر خشکی و پیری پوست.
اگر کوکولین بخورید چه اتفاقی می افتد؟
شما نه می توانید چیزی جامد را که در دهان ذوب نمی شود بجوید و نه به راحتی قورت دهید.
معده شما می سوزد
کلسترول تولید می کند زیرا در دمای بدن ذوب نمی شود.
پس چرا کوکولین وجود دارد؟
زیرا کره کاکائو که از ماده خشکی مانند دانه های کاکائو به دست می آید، هم کمیاب است، هم سخت تر و در نتیجه گران تر است. متاسفانه افرادی که می خواهند
شکلات ارزان تری بخورند غذای کاکائویی می خورند اما متاسفانه به جای شکلات کاکائو می خورند.
شکلات عطر خارق العاده ای است… از تاریخچه شکلات چقدر می دانید؟ ماده اولیه شکلات چیست؟ مضرات و فواید آن چیست؟ مراحل تولید شکلات، آنچه در آن
است و تمام اطلاعات دقیق را توضیح می دهیم. حتماً مقاله ما را در مورد طرز تهیه تمپر شکلاتی که در تهیه دسر به آن نیاز دارید را بررسی کنید.
شکلات که یکی از غذاهایی است که بیشترین شادی را در انسان به ارمغان می آورد با بوی فوق العاده ای که در هنگام گرما پخش می شود مجذوب خود می شود.
این طعم که حسی شبیه به احساس عاشق شدن می دهد، میراث فرهنگ افسانه ای مایاها است.