عسل شکر است: مخلوطی از گلوکز و فروکتوز. تفاوت کمی با سایر اشکال شکر مانند شکر دانه ریز و شکر نیشکر وجود دارد.
در بدن شما، همه انواع قندها به یک شکل تجزیه و هضم می شوند. عسل کمی بیشتر از شکر گرانول آب دارد. در نتیجه در هر 100 گرم کالری کمی کمتر است.
عسل گون زول حاوی مقدار کمی عناصر کمیاب، مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین است. ولی مقدارش خیلی کمه برای کمک به دریافت کل شما از این مواد مغذی بسیار کم است. عسل توسط زنبورها ساخته می شود.
این یک محصول طبیعی است. اما شکر نیز از طبیعت می آید، مثلاً از چغندر قند و نیشکر می آید.
آیا عسل در چرخ پنج است؟
مانند شکر، عسل در چرخ پنج نیست. برای همه انواع عسل، شکر مایع است. بهتر است شکر زیاد نخورید. اما گاهی عسل روی نان یا از طریق ماست خوب است.
قرن هاست که عسل به عنوان دارویی برای گلودرد استفاده می شود. عسل برای سرفه گزگز یا احساس خشکی در گلو توصیه می شود.
اداره ایمنی غذای اروپا EFSA ادعای سلامتی در مورد خوردن عسل را تایید نکرده است. بنابراین نمی توان ادعایی در مورد عسل داشت.
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد عسل ممکن است به سرفه در کودکان کمک کند. اما هرگز به کودکان زیر یک سال عسل ندهید.
بهتر است به کودکان زیر 1 سال عسل ندهید. آنها می توانند از اسپورهای باکتری مضر کلستریدیوم بوتولینوم که گاهی در عسل وجود دارد، بیمار شوند.
عسل برای افراد بالای 1 سال از جمله زنان باردار و شیرده بی خطر است.
چه انواع عسل وجود دارد؟
بیشتر عسل از شهد انواع گل ها و شکوفه ها تشکیل شده است. اما گاهی اوقات مقدار زیادی عسل از یک نوع گیاه تهیه می شود.
سپس به عنوان مثال، عسل آهک، عسل اقاقیا، عسل اسطوخودوس، عسل گل رز، عسل شبدر و عسل هدر، عسل کلزا، عسل رزماری، عسل آویشن یا عسل شاه بلوط دریافت می کنید.