با دستگاه تصفیه آب اکواجوی می توانید نوشابه درست کنید

تصفیه آب فرآیند حذف مواد شیمیایی نامطلوب، آلاینده های بیولوژیکی، جامدات معلق و گازها از آب است. هدف تولید آب مناسب برای اهداف خاص است. بیشتر آب

برای مصارف انسانی (آب آشامیدنی) تصفیه و ضد عفونی می شود، اما از دستگاه تصفیه آب اکواجوی  ممکن است برای اهداف مختلف دیگری از جمله کاربردهای

پزشکی، دارویی، شیمیایی و صنعتی نیز انجام شود.

تاریخچه تصفیه آب شامل روش های بسیار متنوعی است. روش های مورد استفاده شامل فرآیندهای فیزیکی مانند فیلتراسیون، ته

نشینی و تقطیر می باشد. فرآیندهای بیولوژیکی مانند فیلترهای شنی کند یا کربن فعال بیولوژیکی. فرآیندهای شیمیایی مانند لخته سازی و کلرزنی؛ و استفاده از

تابش الکترومغناطیسی مانند اشعه ماوراء بنفش.

تصفیه آب می تواند غلظت ذرات معلق از جمله ذرات معلق، انگل ها، باکتری ها، جلبک ها، ویروس ها و قارچ ها را کاهش دهد و همچنین غلظت طیفی از ذرات محلول

و ذرات معلق را کاهش دهد.

استانداردهای کیفیت آب آشامیدنی معمولاً توسط دولت ها یا استانداردهای بین المللی تعیین می شود. این استانداردها معمولاً شامل حداقل و حداکثر غلظت آلاینده

ها، بسته به استفاده مورد نظر از آب است.

بازرسی چشمی نمی تواند تعیین کند که آیا آب از کیفیت مناسبی برخوردار است یا خیر. روش‌های ساده مانند جوشاندن یا استفاده از فیلتر کربن فعال خانگی برای

تصفیه همه آلاینده‌های احتمالی که ممکن است از منبع ناشناخته در آب وجود داشته باشند، کافی نیستند. حتی آب چشمه طبیعی – که در قرن نوزدهم برای همه

اهداف عملی ایمن تلقی می شد – اکنون باید قبل از تعیین نوع تصفیه، در صورت وجود، آزمایش شود. تجزیه و تحلیل شیمیایی و میکروبیولوژیکی، اگرچه گران است،

اما تنها راه برای به دست آوردن اطلاعات لازم برای تصمیم گیری در مورد روش مناسب تصفیه است.

جوشاندن یا گرم کردن آب در از بین بردن تمام کلاس های پاتوژن های موجود در آب موثر است و می تواند به طور موثر در همه آب ها از جمله آب های با کدورت زیاد

اعمال شود. اگرچه جوشاندن روش حرارتی ترجیحی برای آب آلوده است، گرمایش تا دمای پاستوریزاسیون (60 درجه سانتیگراد) به مدت ده ها دقیقه بیشتر پاتوژن

های موجود در آب را از بین می برد. نشان داده شده است که حتی گرمایش تا دمای 55 درجه سانتیگراد برای چند ساعت به طور چشمگیری پاتوژن های باکتریایی

غیر اسپورساز و همچنین بسیاری از ویروس ها و انگل ها از جمله کریپتوسپوریدیوم پارووم، ژیاردیا لامبلیا و انتامبا هیستولیتیکا را کاهش می دهد .