با خوردن پسته خندان ایرانی می تواند سینوزیت خود را درمان کنید

پسته برای کاهش وزن مفید است

مصرف منظم آجیل به کاهش خطر افزایش وزن کمک می کند.

پسته خندان ایرانی می تواند به ویژه برای کسانی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند یا وزن خود را حفظ کنند، به دلیل داشتن مقدار کالری و فیبر و پروتئین مفید

است.

در یک مطالعه در سال 2012، افرادی که در طی 12 هفته 87.1 اونس پسته خوردند در مقایسه با افرادی که در آن دوره به جای پسته نمک مصرف کردند، شاخص توده

بدنی (B.M.A.) آنها به نصف کاهش یافت. هر دو گروه تقریباً به یک اندازه کالری مصرف می کنند.

برای سلامت قلب مهم است

بر اساس یک مطالعه 12 ساله که در سال 2001 بر اساس بررسی سلامت زنان آیووا انجام شد.

زنانی که به طور منظم آجیل می خورند، محافظت متوسطی در برابر بیماری های قلبی عروقی دارند.

این مطالعه همچنین ارتباط ضعیفی بین مصرف منظم آجیل و کاهش خطر مرگ نشان داد.

عوامل دیگری را نشان داد. پسته،. به ویژه، می تواند از قلب در برابر کاهش سطح کلسترول و استرس محافظت کند.

محافظت از خون بالا یک مطالعه نمونه کوچک از 28 شرکت‌کننده، به‌ویژه پسته به سلامت قلب توجه می‌کند، گزارش می‌دهد که مصرف روزانه مقدار کمی از خطر،

بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد. مطالعه دیگری نشان می دهد که پسته سطح کلسترول بد را کاهش می دهد.

مطالعات در سال 2015 نشان داد که مصرف آجیل منجر به کاهش قابل توجه فشار خون در افراد بدون دیابت نوع 2 می شود.

پسته از همه آجیل های آزمایش شده برای کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک موثرتر است.

برای تعادل قند خون مفید است
پسته خندان ایرانی دارای شاخص گلوکز پایینی است، به همین دلیل است که باعث افزایش سطح قند خون بعد از غذا می شود.

آنها نیستند. در یک مطالعه کوچک روی 10 نفر که پسته را همراه با یک وعده غذایی بزرگ می خوردند.

کربوهیدرات هایی مانند نان سفید سطح قند خون بالا را کاهش می دهند.

محققان پیشنهاد می کنند که این یکی از راه هایی است که آجیل خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

برای افراد مبتلا به دیابت مطالعه دیگری نشان می دهد که خوردن پسته به عنوان میان وعده می تواند به کاهش سطح قند کمک کند.

خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهید

پسته به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارد، خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان مانند سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

دانشمندان در سال 2017 طی این مطالعه نشان دادند که آجیل بو داده برای سلامتی مفید است.

سلول های سرطانی رکتوم را تحت تاثیر قرار نمی دهد.