وقتی درختان میوه خود را دارید (یا به درختان دیگری دسترسی دارید)، گاهی اوقات می توانید احساس کنید که در میوه ها مدفون شده اید. شما در آن زمان غرق در هر چیزی هستید که از درختان رها می شود.
تابستان تبدیل به یک چرخش دیوانهوار از کنسرو کردن، گیر کردن و انجماد میشود و تلاش میشود تا فضلی را برای لذت بردن در طول سال حفظ کند.
یکی از کارهایی که می توانید با میوه های اضافی فصل انجام دهید این است که لواشک درست کنید، نوعی میوه گوشت گاو.
من از بچگی عاشق این چیزها بودم! این یک میان وعده عالی بود، به ما انرژی فوری داد و بسته بندی آن آسان بود.
دستورالعمل برای درست کردن لواشک زردالو خانگی خوشمزه و تازه:
آنچه در زیر می آید یک دستورالعمل کلی برای تهیه چرم میوه است، بدون دستور العمل. خیلی از آن به میوه خاصی که با آن کار می کنید بستگی دارد.
آیا روش ترجیحی برای تهیه چرم میوه ای دارید؟ کنجکاوم بدانم
من تصور می کنم همه میوه ها به بهترین نحو به یک شکل پردازش نمی شوند. برخی ممکن است به خوبی با چیزهای دیگر مانند گیلاس با بادام آسیاب شده مخلوط
شوند.
برخی از مردم ترجیح می دهند فقط میوه خام را پردازش کنند. من دوست دارم ابتدا میوه را بپزم تا طعم آن بیشتر شود و هر گونه باکتری که ممکن است در کمین میوه
باشد را از بین ببرم.
وقتی فصل کره سیب شروع می شود، ممکن است یک دسته چرم میوه با میخک آسیاب شده اضافی، دارچین و سرکه سیب درست کنم.
ماش میوه باقی مانده از تهیه ژله شفاف برای درست کردن چرم میوه عالی است (حالا به فکر ژله به است).
جایگزین های فر
اگر دستگاه آبگیری مواد غذایی دارید، استفاده عالی از آن خواهد بود. مادرم پیشنهاد کرد سینی را در کباب پز وبر بگذارند و تمام روز را زیر نور آفتاب بگذارند. ترفند
خوبی به نظر می رسد، اما من هنوز آن را امتحان نکردم.
والدین من به یاد دارند که روش سنتی درست کردن چرم میوه این بود که سینی را با مقداری پارچه پنیر چادر می کردند و در یک روز گرم بیرون می گذاشتند زیر آفتاب.
اگر روش مورد علاقه ای برای چرم میوه با میوه مورد علاقه دارید، لطفاً در نظرات به ما اطلاع دهید.