مقایسه واقعیت تغذیه میوه خشک با میوه تازه
مصرف استاندارد روزانه باید برای دریافت حقایق تغذیه ای بالاتر در نظر گرفته شود. برای به دست آوردن ارزش غذایی بالا، حجم را نباید با موادی با محتوای قند بالا پر
کرد تا هیدروکربن ها و ویتامین های کافی به بدن برسد. بنابراین توصیه می شود از میوه های خشک با محتوای اسید اسکوربیک مانند پرتقال خشک، پرتقال خونی
خشک و خانواده مرکبات استفاده شود. این محصولات در مقایسه با میوههای تازه، علاوه بر ویژگی تغذیهای، دارای قند کمتری هستند.
بسته بندی و نگهداری میوه خشک در دبی در مقایسه با میوه تازه
میوه های خشک رطوبت کمتری نسبت به میوه های تازه دارند. بنابراین، میوه خشک علاوه بر اقدامات انجام شده برای حفظ ایمنی مواد غذایی و افزایش ماندگاری،
آلودگی و رشد میکروارگانیسم های کمتری خواهد داشت. بنابراین Foodlord از روش های مدرن برای افزایش ایمنی زندگی میوه های خشک استفاده می کند.
میوه خشک در انواع مختلف آن از نظر مواد مغذی بسیار غنی است و اگر بخشی از یک رژیم غذایی متعادل بر اساس مفهوم تغذیه سالم شود، فواید زیادی برای بدن
به همراه دارد. افسانه نادرستی که میوه خشک این خط را می خواست، رد شده است، به شرطی که آن را در مقادیر کم مصرف کنید. در واقع، به حفظ وزن سالم
کمک می کند، زیرا، علیرغم دریافت کالری بالا، دارای محتوای بالایی از چربی های غیراشباع است – که بسیار سریع متابولیزه می شوند و فواید زیادی برای بدن به
ارمغان می آورند – پروتئین، فیبر، ویتامین، اسیدهای چرب ضروری امگا. 3 که باعث افزایش حس سیری می شود و در نتیجه باعث می شود کمتر غذا بخورید.
محتوای بالای مواد معدنی و ویتامین، توسعه انرژی برای کار عضلانی را بهینه می کند. عناصری مانند منیزیم، پتاسیم و ویتامینهای گروه B میتوانند مقدار بسیار
زیادی انرژی متمرکز یا طولانیمدت را بسته به میوهای که انتخاب میکنیم، برای ما تامین کنند. به طور متوسط حاوی یک سهم پروتئین بهینه است که اسیدهای آمینه
ای را فراهم می کند که به بازسازی بافت عضلانی پس از تلاش بدنی کمک می کند و می تواند به ما در حفظ بهتر خستگی روزانه کمک کند.