تخم مرغ چیست؟
از زمان اهلی شدن مرغ، مردم از تخم مرغ لذت می برند و از آن تغذیه می کنند.
هم سفیده و هم زرده تخم مرغ سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. زرده حاوی ویتامین های محلول در چربی (مانند ویتامین
D و E) و اسیدهای چرب ضروری است. در حالی که بیشتر پروتئین در سفیده تخم مرغ یافت می شود.
تخم مرغ روز یک ماده مهم و همه کاره برای پخت و پز است و ترکیب شیمیایی خاص آنها کلید بسیاری از واکنش های مهم پخت است.
انواع مختلفی از تخم مرغ وجود دارد که رایج ترین آنها مرغ است، در حالی که انتخاب های لذیذتر ممکن است شامل اردک، غاز و بلدرچین باشد.
طیف کاملی از راهنماهای فواید سلامتی ما را کشف کنید یا برخی از بهترین دستور العمل های تخم مرغ ما را بررسی کنید، از میان وعده قارچ گرفته تا سالاد تخم مرغ
و عدس با تاماری و شاهی.
فواید تغذیه ای تخم مرغ
یک تخم مرغ متوسط (آب پز) حاوی:
84 کیلو کالری / 351 کیلوژول
8.3 گرم پروتئین
5.7 گرم چربی
1.6 گرم چربی نشسته
18 میکروگرم فولات
1.89 میکروگرم ویتامین D
چند فایده برتر سلامتی تخم مرغ
1. بسیار مغذی
تخم مرغ کامل از نظر تغذیه ای غنی است و تقریباً تمام مواد مغذی مورد نیاز شما را تامین می کند.
آنها منابع مفیدی برای برخی از مواد مغذی سخت مانند ویتامین D و B12 و همچنین ید معدنی هستند.
تخم مرغ به عنوان یک منبع “کامل” پروتئین در نظر گرفته می شود زیرا حاوی تمام 9 اسید آمینه ضروری است که ما باید از رژیم غذایی خود به دست آوریم.
علاوه بر این، اگر مارک های غنی شده با اسیدهای چرب امگا 3 را انتخاب کنید، به دلیل رژیم غذایی که جوجه ها تغذیه می شوند، از اسیدهای چرب امگا 3 بالاتر و
همچنین ویتامین های محلول در چربی مانند ویتامین های A و E بهره مند خواهید شد.