سیر تازه شمال نفخ شکم را درمان می کند

سیر گیاهی پیازدار از تیره Allium و از خانواده Alliaceae است. بوی بسیار تند و طعمی قوی دارد.

سیر تازه شمال که مربوط به پیاز، تره و پیاز وحشی است در طبیعت در طبیعت رشد نمی کند. از طریق پرورش به دست می آید.

بهترین سیرها سیرهایی هستند که در خاک های غنی از ژرمانیوم و سلنیوم رشد می کنند.

سیر با توجه به خاکی که در آن رشد می کند، طعم و بوی آن نام های مختلفی دارد. برخی از انواع سیر شناخته شده به شرح زیر است:

سیر کاستامونو: این نوع سیر که دارای پوست صورتی – سفید، طعم تلخ و مقاوم در برابر زمستان است، از پرطرفدارترین محصولات در بازارهای داخلی و خارجی است.
سیر ادرنه: پوست بژ یا سفید، وزن تا 25 گرم، انواع سیر سفت. در مناطق تراکیه و مرمره رشد می کند.
سیر بالیکسیر: نوعی سیر با پوسته سیاه کثیف و ساختار شل روی سفید است. این گونه که دوام چندانی ندارد به صورت تازه مصرف می شود.
سیر سیاه: سیر سیاه که کاشته‌ترین نوع سیر در کشور ما است، دندان‌های درشت و طعم بسیار تلخی دارد.
سیر اسپانیایی: با وجود اینکه در کشور ما بسیار رایج است، این گونه عموماً در اروپا می روید.

به طور متوسط، گیاه سیر می تواند از 25 سانتی متر تا 100 سانتی متر در ارتفاع رشد کند. حاوی روغن معطری در قسمت های برگ، پیاز زیر زمین و قسمت های ساقه است.

طعم کمی تلخ و تند و بوی تند دارد. زمانی که مصرف می شود، از بین بردن بو بسیار پر زحمت است و زمان می برد. در یک سر سیر تقریباً 20 حبه سیر وجود دارد و میانگین وزن هر دانه سیر 1 گرم است.

سیر بیشتر در منطقه Taşköprü استان Kastamonu در کشور ما کشت می شود. این سیرها ماندگاری طولانی دارند و هم طعم و هم بو تند هستند.

روش های مختلفی برای رشد سیر تاشکوپرو در جاهای دیگر آزمایش شد، اما طعم و بوی مشابهی به دست نمی آمد. بیشتر سیر کشت شده در این منطقه برای تولید آنتی بیوتیک در اختیار شرکت های داروسازی قرار می گیرد.