با فروش عدس کیلویی امروز می توانید میلیاردر شوید

عدس به طور سنتی در غذاهای خاورمیانه، هند و مدیترانه استفاده می شود. آنها به خاطر طعم کمی آجیلی خود شناخته شده اند و دارای تعدادی مزیت بزرگ

هستند: همه کاره، مغذی و پایدار هستند. دانه های غلاف گیاه عدس را به صورت همه جانبه می شناسند. از کاهش کلسترول و کاهش وزن گرفته تا بهبود رشد مو.

با ما تا آخر مقاله همراه باشید تا اطلاعات کافی در مورد قیمت عدس کیلویی امروز را به دست آورید.

در اینجا برخی از بهترین فواید عدس برای سلامتی با پشتوانه علمی آورده شده است:

1/ عدس حاوی فیبر مناسب روده است

با داشتن 15 گرم فیبر در هر فنجان، جای تعجب نیست که عدس برای روده شما عالی است. یک فنجان عدس بیش از نیمی از نیاز روزانه توصیه شده (RDI) فیبر را

تامین می کند و منبع خوبی از فیبر محلول است که برخی از آنها فیبر پری بیوتیک محسوب می شوند.

پری بیوتیک ها (غذای باکتری های خوب روده) می توانند به همان اندازه پروبیوتیک ها (خود باکتری ها) برای روده شما مهم باشند. این نوع فیبر غذایی (غیر قابل

هضم) در لوبیا، سیر و پیاز نیز یافت می شود. آنها باعث تکثیر و بقای باکتری های خوب در روده می شوند. حفظ سلامت روده می تواند بر همه چیز از حرکات روده

گرفته تا تنظیم اشتها و خلق و خوی تأثیر مثبت بگذارد.

2/ عدس می تواند به کاهش سطح کلسترول کمک کند

فیبر محلول در عدس نه تنها برای سلامت روده مفید است، بلکه ممکن است به کاهش سطح کلسترول LDL شما نیز کمک کند. در طول هضم، فیبر محلول با نمک

های صفراوی در روده متصل می شود و در نهایت همراه با نمک های صفراوی از بدن خارج می شود. برای جایگزینی این نمک‌های صفراوی از دست رفته، بدن باید

مقدار بیشتری بسازد و معلوم می‌شود که کلسترول یک عنصر کلیدی است. سپس کلسترول از جریان خون برای تولید نمک های صفراوی گرفته می شود و به طور

موثر سطح LDL را کاهش می دهد. در واقع، یک مطالعه نشان داد که افزودن تنها یک وعده عدس در روز به رژیم غذایی می تواند سطح کلسترول LDL را تا 5 درصد

کاهش دهد.

علاوه بر این، اگر می خواهید کلسترول یا چربی های اشباع مصرفی خود را کاهش دهید، عدس می تواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد. به دلیل محتوای پروتئین

بالا و بافت سفت، بسیاری از دستور العمل های گیاهی از عدس به عنوان پایه استفاده می کنند.